Процедури

ПРОЦЕДУРИ ЛИЦЕ

Face Procedures

МАНУАЛНА
ТЕРАПИЯ

Най-важната стъпка в грижата за кожата

Професионалната мануална терапия, провеждана веднъж или два пъти месечно, е изключително важна, защото дава информация за конкретното състояние на кожата на клиента към момента. Процедурата включва дълбоко почистване, нанасяне на активни серуми, прилагане на мануален масаж и нанасяне на подходяща маска с висока концентрация на активните вещества според персонално изготвената програма.

ХИДРАТАЦИЯ

Букетът от колаген, еластин, лакезис и Витамин B и E ще направи кожата ви отново жизнена и хидратирана. Лицето ви отново ще придобие естествения блясък, а в същото време кожата ви ще бъде подхранена, укрепена и тонизирана.

Времетраенето на една процедура варира от 30 до 60 минути, в зависимост от специфичния вид терапия, която се прилага.

ВАКУУМЕН
МАСАЖ

С напредване на възрастта мускулите на лицето губят своя тонус, т.нар. триъгълник на младостта се преобръща, лицевият овал се променя, а кожата неестетично се отпуска. Благодарение на електромускулната стимулация със специално разработен апарат, се постига значителен лифтинг ефект и преоформяне контурите на лицето.

ХИМИЧЕН
ПИЛИНГ

Топ процедура за обновяване на кожата

Днес козметичната индустрия е изключително напреднала в създаването на иновативни химични пилинги за всеки тип кожа. Химичният пилинг контролирано премахва повърхностния слой на кожата и стимулира производството на здрави кожни клетки. Кожата става по-гладка, сияйна и видимо подмладена.

МАСАЖИ
ЗА ЛИЦЕ

Правилно изпълненият масаж на лице е безопасен и гарантира всеобхватно въздействие на ниво епидермис,  дерма и хиподерма, подобрява кръвната и лимфна циркулация, релаксира мускулите и успокоява нервната система.

Специфичните масажни техники стимулират клетъчния метаболизъм, кожата става по-еластична и тонизирана, повишава се и устойчивостта ѝ към вредните фактори на околната среда.

ръчна
пластика

Методът ръчна пластика включва специален набор от техники за въздействие върху дълбоките структури на лицето и на мимическите мускули, които формират релефа на кожата и са отговорни за появата на всички бръчки и гънки.
Представлява специфична комбинация от различни техники, насочени към ефикасно противодействие на възрастовите промени, възстановяване и запазване младостта на лицето, шията и деколтето.

Мигли и вежди

Lashes & Brows

Оформяне и боядисване на вежди

Днес процедурата за оформяне и боядисване на вежди е изключително търсена, тъй като подчертава нежното женствено излъчване. Боядисването на веждите има и друг плюс – позволява на клиентките да видят как биха изглеждали с перманентен грим.

При оформянето на веждите не бива да се следват модните тенденции – най-модерна е тази форма, която отива на лицето на конкретната клиентка.

боядисване и ламиниране на мигли

Процедурата по ламиниране и боядисване на естествените мигли цели придаването на изразителен поглед, без употреба на грим и удължители.

Ламинирането е безопасна процедура, която помага за подхранването, удължаването, извиването и заздравяването на естествените мигли.

Процедурата е напълно безвредна и не се добавят допълнителни изкуствени мигли. Работи се само с тези на клиента, като се подчертават и извайват, за така наречения “УАУ” ефект.

МИНИ ИНВАЗИВНИ ТЕРАПИИ

Minimally invasive procedures

ПЛАЗМО-
ЛИФТИНГ

Плазмена технология за борба със стареенето

Процедурата плазмолифтинг ефикасно решава проблема с отпускането на кожата на горните клепачи, изглажда бръчици около очите и устните, назолабиални гънки, приложима е и за контуриране на лицето.

микроиглена МЕЗОТЕРАПИЯ

Мезотерапията е техника за подмладяване на кожата, която чрез инжектиране на витамини, ензими, хормони и растителни екстракти, подмладява и стяга кожата. 

При класическата мезотерапия се използва  коктейл от витамини, аминокиселини, екстракти от растения и естествено еликсирът на младостта – хиалуронова киселина. 

МИКРО-
ДЕРМАБРАЗИО

Процедурата дермабразио ефикасно премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата на лицето, подобрява кръвообращението, стимулира клетъчното обновяване и спомага за по-доброто усвояване на активните съставки от последващите неагресивни козметични терапии.

Процедурата е безболезнена, безопасна и гарантира гладка, свежа и сияйна кожа.

ХИМИЧЕН
ПИЛИНГ

Днес козметичната индустрия е изключително напреднала в създаването на иновативни химични пилинги за всеки тип кожа. Химичният пилинг контролирано премахва повърхностния слой на кожата и стимулира производството на здрави кожни клетки. Кожата става по-гладка, сияйна и видимо подмладена.

ФОТО-
ЛИФТИНГ

Фотолифтингът е терапия, която значително подобрява състоянието на кожа с признаци на стареене, при акне, розацея, видими капиляри и други несъвършенства.

ПРОЦЕДУРИ ТЯЛО

Body Procedures

Анти-целулитни терапии

Днес всяка втора жена в една или друга степен е засегната от целулит, не са малко и дамите, които искат да се преборят с наднорменото тегло. Борбата с тези неестетични проблеми не е лесна и изисква не само желание, но и полагане на сериозни усилия.

Подходът е комплексен и включва балансиран хранителен режим, добра двигателна активност и индивидуално изготвена програма от мануални и апаратни процедури.

МАСАЖИ И
процедури

С помощта на перманентния грим се възстановява или подобрява формата на веждите и се подчертава цялостното хармонично излъчване на лицето.

„Винаги се съобразявам с желанието на клиентката, стига да е в границите на разумното. Например, на едно много слабо лице не бива да се правят широки и плътни вежди, особено с перманентен грим и така нашумелия микроблейдинг. Повечето клиентки не си дават сметка, че перманентният грим и микроблейдингът могат да останат за цял живот.“

ИЗВАЙВАНЕ
НА ТЯЛО

Днес всяка втора жена в една или друга степен е засегната от целулит, не са малко и дамите, които искат да се преборят с наднорменото тегло. Борбата с тези неестетични проблеми не е лесна и изисква не само желание, но и полагане на сериозни усилия.

Подходът е комплексен и включва балансиран хранителен режим, добра двигателна активност и индивидуално изготвена програма от мануални и апаратни процедури.

ЕПИЛАЦИЯ

Depilation

КОЛА МАСКА (TРАДИЦИОННА)

Когато става дума за обезкосмяване, най-ефективните и в същото време финансово достъпни процедури са с кола маска. Продуктът може да се постави върху почти всяка част от тялото и е сред най-старите методи за епилация, които познаваме.

Кола маска се ползва още от древността, понеже още във времената преди Христа са свързвали идеала за женска красота с отлично обезкосмено тяло. В началото използваните продукти са били изцяло натурални. Сместа за обезкосмяване се приготвяла от мед, билки и ароматни масла.

ЛАЗЕРНА
ЕПИЛАЦИЯ

Лазерната епилация е базирана на принципа селективната фото-термолиза. Лазерната енергия за епилация се поглъща от пигмента на косъма (меланин), за да достигне до корена на косъма. Там, тя се трансформира в топлина около 65 градуса, която термично унищожава космения фоликул.

С индивидуален брой процедури през интервал от време се наблюдава трайно редуциране на окосмяване, с над 95% задоволеност от резултата.

ФОТО-
ЕПИЛАЦИЯ

Фотоепилацията е модерен метод за безболезнено, безопасно и трайно премахване на нежеланото окосмяване. Процедурата се извършва с висококачествен френски апарат, базиран на патентованата технология SPL (Square Pulse Light).

Светлинната енергия, излъчвана от апарата се поглъща от меланина в косъма и се трансформира в топлинна, която разрушава космения фоликул, без риск от изгаряне на кожата.