Силата на маслото
от чаено дърво

Продуктите на холандския бранд Courtin са базирани на масло от чаено дърво, което има мощно пречистващо, антисептично и противовъзпалително действие. Маслото е отличен помощник в борбата с акнето – успокоява, овлажнява, регулира себумната секреция, свива порите и постепенно редуцира пъпчиците. С терапиите на Courtin се постигат много добри резултати, без да се прибягва към по-агресивни методи.

„В Courtin ме привлече чистотата, която е необходима при работа с по-младите клиенти. Продуктите на марката обезпечават почистването и поддържането на младата кожа.“, казва Поли Спасова.

Courtin - Естествено добър!

  • Линия козметични продукти на основата на 100% чисто масло от чаено дърво.

  • През 1995 г. Courtin стартира специална козметична линия за кожата и краката в сътрудничество с най-големия производител на масло от чаено дърво в Австралия. Маслото от чаено дърво има дълга история на използване като лечение на различни заболявания на кожата и краката. Продуктите с масло от чаено дърво Courtin са много успешни при третиране на широк спектър от кожни проблеми.

  • Разнообразието от продукти на Courtin са идеални за салонни процедури и ежедневна грижа за кожата и са групирани в две основни линии:

    – Пълна грижа за кожата
    – Пълна грижа за краката

Пълна грижа
за кожата

ПРОДУКТИ →

Пълна грижа
за краката

ПРОДУКТИ →

Courtin Products

ПРОДУКТИ НА COURTIN