ЗА НАС
About us

Индивидуалният подход - гаранция за успех

Позитивна и заредена с много енергия, Поли успява да направи лесни и най-трудните неща.

„Усмивката на доволните клиенти ме кара да се чувствам прекрасно, стимулира ме да продължавам напред, да бъда смела и да кажа, че ако дадена терапия е била наистина ефикасна преди година, днес трябва да бъде спряна, защото вече разполагаме с по-добри възможности.“  казва Поли Спасова.

Изцяло отдадена на любимата си професия и водена от своите принципи, Поли Спасова държи изключително много на индивидуалния подход към всеки клиент, защото „само персонално изготвената програма от процедури в зависимост от състоянието на кожата на клиента гарантира видими и дълготрайни резултати“.

Важно е клиентите да имат повече доверие в техния козметик, защото това, което професионалистът може да им даде като информация и препоръки как правилно да се грижат за кожата си, е изключително ценно и ще им помогне да съхранят красотата и здравето си, независимо от неумолимия ход на времето.

РАЗВИТИЕТО e
движеща сила

Стремежът ѝ към непрекъснато усъвършенстване, познаването на актуалните тенденции от света на високите технологии, авангардните апарати и иновативни протоколи на работа, както и инвестирането в нови продукти и процедури, дава възможност на Поли Спасова да развие собствена отлично работеща методология и практика с внимателно подбрани лично от нея козметични продуктови линии и ефикасна апаратура.

За нея развитието е движеща сила и нейният начин да открива кои съвременни козметични терапии са наистина добри, безопасни и ефективни.

Целта ѝ е да бъде максимално полезна на своите клиенти както с предлаганите процедури и продукти за домашна грижа, така и с богатите си познания в областта на козметологията, включително и за методи, които не прилага в практиката си.

Beauty Center

"В HARMONIA подбираме най-подходящите терапии за Вашия тип кожа и Ви съдействаме в избора на най-добрата за Вас грижа. Доверете ни се!

"Ефектът е изключителен, когато се разчита на добър апарат, отлични умения на терапевта и висококачествени активни серуми."

“Най-красиви са веждите, които са в съвършена хармония с лицето."

ПРОЦЕДУРИ

Treatments

Мигли и Вежди

Процедури Лице

Мини Инвазивни Терапии

Процедури Тяло

Епилация

ПОСЕТЕТЕ НИ
Visit us