Съвършенство в
грижата за кожата

Иновативните научни разработки на холандската компания Lanèche са базирани на философията, че ефективната грижа за кожата е много повече от обикновено нанасяне на козметични продукти.

„За Lanèche разбрах по време на едно обучение за перманентен грим в Будапеща. Хареса ми концепцията на марката и свободата да композирам сама процедурите си и да ги надграждам, а не стриктно да следвам даден протокол. С Lanèche не се чувствам в рамка – концепцията на бранда е в унисон с моето усещане за динамика и ми позволява да разгърна творческия си потенциал.“, споделя Поли Спасова.

  • Lanèche Beauty Innovation Treatment Program (BITP)Иновативна терапевтична програма за подмладяване на кожата в 5 надграждащи и допълващи се нива.

  • Философията на Lanèche – Възстановена кожа – напълно подмладена отвътре и отвън.

  • Продуктите на Lanèche подхранват и стимулират кожата, за да може да се възстановява и подмладява непрекъснато. Това се постига с балансирани съставки, като провитамини, витамини, коензими и голям брой други естествени растителни екстракти, които активират и съживяват кожата.

  • Резултатът – кожата е възстановена до най-доброто си състояние, има по-добра структура и процесът на стареене се забавя.

Ниво 0

Подготовка

Ниво 1

Кондициониране

Ниво 2

Стимулиране

Ниво 3

Оптимизиране

Ниво 4

Завършване

Ниво 5

Усъвършенстване

Слънцезащита

Lanèche Products

ПРОДУКТИ НА Lanèche