Медицински препарати
Стерилни инжекционни препарати
Козметика

  • mesotech® е италианска лаборатория с повече от 20 години научен опит в разработка, производство и дистрибуция на медицински изделия, стерилни инжекционни препарати и козметика.

  • Към днешна дата mesotech® има повече от 30 регистрирани марки, международна мрежа, която има значение за повече от 10 000 B2B клиенти и 2 000 000 крайни клиенти в повече от 40 страни.

  • Естетичната медицина изисква високо-качествени продукти; mesotech® произвежда естетическа медицина, правейки красотата достъпна за всички хора.

  • Ценности на марката:

    – Иновация и качество, произведени в Италия

    – Безопасност, ефективност и ефикасност.

    -Прозрачност спрямо клиентите и търговските партньори.

mesotech® доставя иновативни продукти, отговарящи на най-високите стандарти за качество благодарение на комбинацията от ресурси и фирмената философия – „културата на качеството“.

В лабораторията на mesotech® има иновативни линии за смесване, пълнене и опаковане. Всички етапи на производство се подлагат на качествен контрол съгласно стандартите ISO9001, ISO13485, придържайки се към най-новите насоки за GMP (Добри производствени практики)

И накрая, в лаборатория mesotech® има звено с повече от 30 шевни машини, за шиене на облекла и корсети в съответствие с 94/62/CE и 93/42 EEC. Изборът на суровините, процесът на контрол на качеството и know-how на персонала осигуряват най-добрия диапазон на компресия за конкретната нужда и употреба на всяко „ръчно изработено“ медицинско изделие.

Медицински уреди

Микро-нийдлинг

Козметика

All Products

Всички продукти на
mesotech®